torstai 3. toukokuuta 2012

Puuta heinää ja muutama muukin ajatus

Mä olen taas niin paukamilla :( Tuli toissa päivänä istuttua takapihalla koko ilta ja melkein koko yökin ja mokomat verenimijät käyttivät mua taas hyväkseen.. Laskeskelin että n.22 puremaa eri puolilla kehoa,lähinnä vasemmassa pohkeessa ja voitte varmaan kuvitella mikä kutina. Aivan järjetön!!!

Kävin päivittämässä edistymissivulle tiistaisen vaakalukeman koska se nyt vaan sattui olemaan mulle sopivampi kuin maanantain :D Tää on psykologinen juttu,heti tuli parempi fiilis siitä ja kurvasin aamupalan ja koiran pissatuksen jälkeen uima-altaaseen kauhomaan puoli kilsaa ja toiset puoli kilsaa vetäsin vesijuoksua. Ihan sama vaikka tänä aamuna paino näytti samalta kuin maanantaiaamuna mutta siihen on omat syynsä... Sanotaan vaikka näin että Oman ei ole niin kuiva maa ;)

Äsken avattuani tän bloggerin,kävin kurkkimassa kaikenlaista tilastotiedettä blogin kävijöistä. Mulle oli kyllä melkoinen yllätys että sivustolla on käynyt kurkkijoita muualtakin kuin Suomesta; Venäjältä ja Yhdysvalloista nyt muutama mainitakseni. Tässä kohtaa tulee mieleen että pitäisköhän alkaa muutama lause kirjoittamaan myös englannin kielellä, hmmm... Muutenkin olisi ihan mielenkiintoista jos joskus joku jättäisi jonkinlaista kommenttia minkä laisia asioita täältä haluaa lukea. Tosin,mun liikkumiset ovat kyllä tällä hetkellä aika toivottomia: koti-carrefour-koti ja sillä matkalla ei kovin suurta viihdearvoa ole. Tiedetään,onhan täällä kulmilla vaikka ja mitä,huomennakin olisi tarjolla härkätaistelua mutta rivien välistä luen että expattina naisihmisenä ei ole fiksua tuolla ulkona liikkua yksin (vaikka turvallista se toki on,ei vain suositeltavaa) ja jos perheen miesväki ei halua/jaksa kotoa poistua niin vaihtoehdot aika vähissä. Tiesittekös muuten että jos haluan paikallisen ajokortin niin tarvitsen siihen miehen luvan???  Sanonko mistä moinen touhu...pöh!

Mutta minäpä keitän nyt päiväsuffet ja jatkan stalkkaamista,tällä kertaa missiona löytää bloggerista se kohta jossa näkyy kaikki blogit joita Soharista kirjoitellaan. En ole utelias vaan tiedonhaluinen ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti