tiistai 12. helmikuuta 2013

Voihan räkä!

Huomenna lomalle lähtö ja ettei siinä olisi jo vastoinkäymistä että hotellivaraus oli lähellä peruutusta (tästä kohta lisää) niin nyt pukkasi sitten vielä lentsua päälle :(
    Pikku hiljaa, toissa aamuna oli kurkku vähän kipeä ja nenä tukossa mutta en antanut sen haitata vaan kävin jumpilla normaalisti mutta nyt on jo astetta paskempi olo ja jätin menemättä zumbaan tänään. Suosiolla en sitä tehnyt, henkistä krapulaa tästä pinnauksesta tuli mutta ei voi minkään, tämän viikon jumpat jumpattu eikä huomiseen combatiinkaan ole asiaa jos mielin suht kunnossa reissuun lähteä. Se viime viikkoinen combat, heh.. Olin kyllä askelissa välillä ihan hukassa ja käsien ja jalkojen koordinoiminen yhtä aikaa ON yllättävän vaikeata mulle ja kuntokin meinasi jossain vaiheessa niitä hyppyjä hiipua. Mutta sinnillä vedin loppuun asti,kaloreita kului kivasti ja seuraavana päivänä löysin uusia lihaksia selästä,ojentajista sekä pepusta. Sinänsä joo päähän ottaa että huominen jää väliin,tuntia kun on vain kerran viikossa ja helpottaisi askelien oppimista jos joka tunnille pääsee. Noh,loman jälkeen sitten. Enää tarvii vaan käydä jäädyttää jänenyys pariksi viikoksi niin ei mene päivät hukkaan.

Tuosta hotellivarauksesta muutama sana. Varattiin siis booking.comin kautta kuten ennenkin huone Koh Samuilta ja vähän tuossa jo odottelinkin että mahtaako varaus olla tällä selvä. Nimittäin, luottokortti olisi tässä hommassa paras, ja itsellä käytössä vain Visa Electron joka toimii kyllä mutta jossain tapauksissa ongelmia syntyy siinä vaiheessa JOS hotelli haluaa tehdä varmistuksen tekemällä katevarauksen. Joo, tulihan sieltä sitten e-mail booking.comilta että tarkista varauksesi. Asiaa setvin suoraan hotellin kanssa ja tarjouduin tekemään 10%:n depositinkin jotta huonevaraus pidetään. Ystävällisesti lupasivat pitää varauksemme voimassa ilman deposittiakin kunnes eilen tuli booking.comilta viesti että varauksenne on peruttu!! WTF??? Saman tein postia sekä booking.comille että hotellille että apuuaa,mitäs nyt (tosin,hotellin viesti oli pikkasen...hmm...ei ilkeä vaan erilainen). Tänä aamuna oli tullut vastaus hotellilta jossa pahoitteli henkilökuntansa virhettä, he tekevät uuden varauksen, don't worry! Mutta kun silti huolestuttaa,en usko hotellivarauksen pitävyyteen ennen kuin ollaan itse hotellissa!!

Juniorilla on tänään jännittävä päivä :) Viettävät koululla Oman-viikkoa mikä meinaa sitä että koko koulu reissaa enempi tai vähempi jossain. Isommat luokat ovat ihan 5 päivän kamelisafarilla aavikolla,jotkuu luokat kävivät purjehtimassa mutta nuoremmat lähtivät tänään Nakhal Fort'iin joka on jonkinlainen linnoitus tuolla n. 120km:n päässä. Näytti kuvissa ihan kivalta. Siellä on myös kuumat lähteet joissa oppilaat saavat puljata. Vanhemmat olisivat saaneet lähteä mukaan ja alkuun se vähän houkuttikin mutta nyt tän lentsun takia en ainakaan halunnut lähteä mukaan muita tartuttamaan. Riitttää että mies tän jo sai :/  Eikä tässä vielä kaikki vaan oppilaat myös yöpyvät koululla ensi yön. Se taisi olla se hermostuttavin osuus mutta uskoisin että juniorilla kaikki menee hyvin ja on kivaa, sen verran se on pienestä pitäen ollut yökylässä ettei tule äitiä ikävä.

Nyt sit on myös aivan varmaa että asunto Maltalta on löytynyt ja ilman välittäjää. Vastasin vaan löytämääni ilmoitukseen ja kysyin onko koira ok,ja vuokraisännälle riitti että vakuutin koiran olevan sisäsiisti,ei tuhoa paikkoja eikä häiritse naapureita. Aiemmin välittäjän kanssa meilailtuani sain kuulla että kannattaa varautua 3kk:n takuuvuokraan koska lemmikit eivät ole vuokraisännille/-emännille itsestäänselvyys vaan haluavat isot takuut joten olen aikas helpottunut että nyt pääsemme 1kk:n takuulla.  Kävi myös hyvä säkä sen suhteen että vaikka asunto vapautuu nyt jo tämän kuun aikana, siihen oli ilmeisesti muutenkin tulossa joku 3kk:n leasing tähän väliin joten vapautuu juuri sopivasti meille heinäkuun alkuun. Tänään laittelin v-isännälle postia vuokrasopimuksen yksityiskohdista ja passikopiot myöskin koska niitä pyysi. Eli tuleville vieraille tiedoksi, muutamme Msidaan joka on aivan lähellä Sliemaa (joka oli meijän first choice) sekä Gziraa, ja siellä meitä odottaa kerrostalon 3. kerroksesta 170 neliön (aikas iso??) asunto kolmella makkarilla (yksi siis valmiina vastaanottamaan vieraita) ja partsilla kävelymatkan päässä palveluista. Teretulemas :)

Tää menee nyt laittaa pyykit kuivumaan että saa laukut pakattua, nautii kupposen lentsun karkoitusjuomaa ja mahdollisesti ottaa päikkärit. Palaillaan loman jälkeen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti