lauantai 23. kesäkuuta 2012

Kun kiusaajasta tuli kiusattu

Se kaikki alkoi ihan pikku hiljaa. Aina ulkona ollessaan Uksu omaksi ilokseen hätisteli lintuja haukahtamalla pari kertaa iloisesti häntä heiluen ja lennätti ne maasta takaisin puuhun tai naapurin parvekkeen reunalle. Siellä ne sitten huutelivat hävyttömyyksiä ja suuri sankarimme lintukoira jäi kieli lerppuen niitä vahtimaan ettei mokomat tulisi takaisin HÄNEN pihalle. Kunnes, aivan viime viikoista lähtien tilanne on kääntynyt toisin päin. Leppoisa lintukoiramme makaa aivan rauhassa aurinkokylpynsä parissa kun läheisestä puusta tai parvekkeelta hyökkää Common Myna inhottavasti sätkättäen lentäen vain muutaman tuuman uhrinsa yläpuolelta. On vain ajan kysymys koska terävä nokka ohimennen huitasee koiraparkamme päätä tai mikä pahinta, silmään. Paikallisten lintujen kosto on kamala ja mottona taitaa niilläkin olla että meille ei v****illa!!!

Se olisi niinkuin juhannus. Täällä ei juhannuskoivut humise portin pielessä eikä kokkoja poltella, makkarat puuttuu grillistä ja noh,siinähän se olikin. Pikku potilaamme koulupäivät vähenee, tää päivä meni sairastaessa kotona. Vielä viime metreillä iski kuume ja päätäkin jomottaa mutta onni onnettomuudessa että pöpö iski nyt eikä neljän päivän päästä. Kipeänä on kurjaa lennellä lomalle..
Huomenna olisi koulussa vielä retkipäivä mutta sekin jää väliin, juuri mittasin kuumeen ja nousussahan se taas oli. Maanantaina olisi ohjelmassa 'end of the year party', saas nähdä jääkö sekin väliin ja vältyn leipomasta sinne jotakin. Koulussa kun on tapana että vanhemmat aina hommaavat jotain sormiruokaa lounaalle jos on joku spesiaalijuttu ja itse olin lupautunut tekemään lihapiirakoita sinne. Tiistaina olisi vielä allasbileet G2 luokan kanssa aamupäivällä, ilmeisesti tuleva ope haluaa tutustua uusiin oppilaihinsa. Ja sen jälkeen ohjelmassa jonkinlaisten palkintojen jako ja vielä open hyvästelyt ennen kesälomalle kirmaamista. Meiltä opelle on lahjaksi supisuomalainen muumimuki, kiitos vaan anopille sen hommaamisesta :)  Sitten kotio pakkaamaan ja illalla kohti Dubaita ja yöllä sitten lentelemään, jiihaa :)

Sellaisia tällä kertaa, empäs tiie tuleeko tässä nyt mits päivityksiä tehtyäkään ennen lomaa/loman aikana mutta se nähdään sitten.

Niin joo, jos joku nyt on kauhean pettynyt ettei painorintamalla ole tapahtunut mitään muutoksia aikoihin niin lupaan ottaa asian tarkempaan syyniin heti Suomesta palattuamme :) En tiedä missä on mättänyt vaikka ruokapuoli on ollut suht hanskassa. Ehkä tässä alkaa ikä painamaan jo eikä pelkästeen ruokavalion muutos painoa tiputa vaan tarvitsee ottaa härkää sarvista tai tässä tapauksessa crossareiden kahvoista kiinni ja alkaa veivaamaan. Julkinen lupaus, kuinka monta treenikertaa viikossa pitää luvata?? Vähintään kaksi,max kolme?? Suomesta lupaan raahata kaikki tavoitefarkkuni tänne ja jos ei yhdetkään niistä sovi jalkaan joulukuussa niin lupaan...   ....hmm,pitänee vielä miettiä mikä se lupaus tulee olemaan ;)

2 kommenttia:

  1. Moikka!
    Ei tainnu kasseihin mahtua YHTÄÄN farkkua ;)
    Mutta oli niiiiiiin ihana nähdä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin olikii <3

      Ja hah,mahtui kuin mahtuikin mun "lempparitavoitefarkut" matkalaukkuun vaikka irvistelivätkin melkein taas ylipainon rajoilla.. Mä en käsitä kuinka ne laukut painoivatkin 20kg enemmän tullessa vaikka eihän me ees tuotu paljoa mitään Suomesta.. :O

      Poista