keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Let the countdown begin...


Tänään, kaikenlaisen säädön jälkeen sain vihdoin varattua meille lentoliput, kiitos appiukon luottokortin. Eihän sekään sujunut kuten käsikirjoituksessa mutta hyvä uutinen on se, että liput nyt ovat sähköpostissa ja koirakin saatu vahvistettua samalle lennolle. Muuttopäivä on 4. heinäkuuta, aivan kuten suunnittelinkin. Koiran papereiden hoito on ilmeisesti hyvässä mallissa eläinlääkärillä. Sähköpostilla ollaan asioita hoidettu ja ell lupasi hoitaa myös Maltan viranomaisille menevän todistuksen. Jos jotakuta nyt kiinnostaa niin muuttoon tarvitaan seuraavat dokumentit koiran osalta:

- Omanin ministeriön terveyssertifikaatti 60 rialia
- ECC kaavakkeet englanniksi, saksaksi ja maltaksi, 15 rialia kpl
- AQVC terveyssertifikaatti, 15 rialia
sekä
- kirppu- ja matolääkitys.

Olisin luullut kalliimmaksikin paukuksi. 2. heinäkuuta taas Uksun kanssa ell:in tekemään tarkistukset ja ottamaan lääkitykset sekä noutamaan paperit.

Kyyti lentokentältä on myös buukattu, nyt vaan sit jännään että koiran maha pysyy kurissa (edellinen lentotarina..) sekä boxi mahtuu taksin kyytiin..

Vuokraisännän kanssa pitää vielä sopia muutama yksityiskohta niin siltä osin päästäänkin matkaan!

Viime viikolla tuli kyllä taas ihmeteltyä mikä tarve ihmisillä on puhua paskaa muiden asioista.. Kaverini (tai niin ainakin luulin) joka muutti jo vuoden alussa Soharista, oli käymässä täällä ja kokenut tarvetta paskanpuhumiseen. Että kuulemma sen takia muutan vain Juniorin kanssa koska avioliitossa menee huonosti. Ja ettei tää muutto oo Juniorillekaan hyväksi kun taas pitää muuttaa. Ärsytti ja ärsyttää vieläkin tän naisen puheet. Laskin yhteen yksi plus yksi ja tulin kysyneeksi itseltäni onkohan HÄN syypäänä siihen että jotkut hollantilaiset täällä compoundilla eivät tervehdi ollenkaan jne jne. Mitähän muita paskajuoruja meistä liikkuu??

Kohta olisi varmaan ajankohtaista päivitellä blogin ilmettä. Mietin että menisikö jopa nimi vaihtoon ainakin osittain? Onko ideoita? Vähän jotain raikkaampaa ilmettä voisin suunnitella. Tässä on kyllä lähiaikoina kaikenlaista muutakin ohjelmaa,lupasin verhojakin ommella tähän asuntoon vielä ennen katoamistani. Ensi viikolla firman työntekijät pääsevät muuttamaan uuteen asuntoon ja sinne siirtyvät sujuvasti tämän torpan vanhat huonekalut jne. Samaiseen complexiin muuttaa mieskin jahka villan vuokrasoppari päättyy.

Sellaista taasen näiltä hoodeilta. Palataan :)

ps. Maltallahan meillä on sitten taas oikea postilaatikko käytössä, osoitteen saa kysymällä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti