lauantai 29. kesäkuuta 2013

Tosielämän angrybirdsit

Ne aloittivat sen taas, linnut meinaan.. Liekö sitten suivaantuneet kun poistatimme niiden ensimmäisen pesän joten mokomat tekivät uuden ja kostavat siitä Uki-raukalle. Heti kun koiruus näyttää naamansa ulkona niin ne hyökkäävät kohti eikä omakaan pää kaukana ole niiden nokan tieltä. Paskiaiset,mokomat!

Pakkaaminen on jo aloitettu vauhdikkaasti. Yksi laukku kokonaan täysi, pari sataa grammaa vaille täydet 23kg. Se on tarkkaa hommaa. Toinenkin laukku oli jo täysi kunnes sain tänään neron leimauksen että se pitää vaihtaa isompaan. Kassi on nyt tupaten täysi eikä painoa ole kuin noin 15-18kg. Ei hyvä, jokainen sallittu kilo nyt tarvitaan.

Ylihuomenna alkaa Ukin rauhoittava kuuri, toivottavasti siitä on apua. Oon yrittäny saada koiraa juomaan tuosta juomapullohässäkästä mutta toistaiseksi kääntää vain päänsä pois. Jäärä kun on. Noh,kaipa se jano saa sen "tarttumaan" pulloon :)

Tätä postausta muuten kirjoitan tabletilla! Arvoin usean laitteen välillä. Ensin himoitsin settiä iPhone/iPad kunnes se muuttui Samsungin kännyyn ja Galaxy tab kakkoseen. Mutta ostin tuossa menneellä viikolla Juniorille Acerin pikkutabletin (7") joka osoittautui käytössä ihan ok-laitteeksi eikä hintakaan päätä huimannut, 60 rialia. Joten kävin sitten itsellekin hakemassa samanlaisen Shukran-pisteillä vaikka tässä ei olekaan 3g-yhteyttä,pelkkä wifi. Mutta kun kerta kännystä saa jaettua yhteyden. Eli ne shukran-pisteet ovat vähän kuin plussapisteitä. Pisteet määräytyvät oston määrän mukaan ja hups, mulle kertyi aika läjä pisteitä kun ostettiin "äijien" asunnolle huonekalut. :)

Sellaisia, yritän saada vielä ennen muuttoa tehtyä jotain postausta jos siltä näyttä.

Heippa :)

2 kommenttia:

  1. Mä en ole koskaan osannut pelätä lintuja mutta tässä muutama viikko sitten työmatkalla jostakin kiukkuuntunut harakka rääkkyi ja lenteli puusta pensaaseen ja aina lentomatkalla syöksyi takaapäin mua päiten, mutta lennähtikin (onneksi) sitten sinne puuhun tai pensaaseen eikä mun päälle. Se teki sitä toistuvasti ja piti kamalaa metakkaa. Piti ihan takkia laittaa pään päälle kun olin 100% varma, että kohta se on hiuksissa kiinni. :/

    VastaaPoista
  2. Noi on siis superrasittavia kun niillä on pesä, taisi tuolla harakallakin olla. Viime kesänä ne kiusasivat Ukia ihan samalla tavalla, syöksyivät takapihalla kohti mutta nyt tää etupihahyökkäily on ihan uutta.

    VastaaPoista