tiistai 20. elokuuta 2013

Wind of changes..

Nyt se sitten tapahtui.. Blogin ulkonäön muutos ja hups, samalla vaihtui nimikin. Kritiikkiä saa ja pitääkin antaa, ei tää nyt ihan sellaiseksi tullut niin kuin mielessä oli mutta kassellaan ja ihmetellään onko tää nyt lopullista vaiko ei.

Poistin samalla tuon painoproggis-välilehden koska a) tuskin sitä kukaan ikinä edes kurkki tai b) saati että siellä olisi ollut jotain kurkkimisen aihetta. MUTTA, kerrottakoon nyt että tästä päivästä lähtien aloitin uuden (vol 1002) kurinalaisen elämän JA aloin kirjaamaan taas ruokani kiloklubiin. Itse asiassa olin aloittamassa jo eilen ja lounaaseen asti sujui hyvin KUNNES mentiin Juniorin kanssa leffaan enkä mä voinut vastustaa Candynavian namusia. Ja yhden jäden söin kans reissun aikana. Mutta iltapalaksi nautin vain kylmän leikkelelautasen ja huuhdoin alas lasillisella roseeta. Joten ihan kelpo päivä. Tämän päivän kalorikertymäksi tuli noin 1500kcal ja vettä olen muistanut juoda.

Jotkut varmana muistavat IRL eli in real life mun tähän asti merkittävimmän painonpudotuksen eli neljässä kuukaudessa -10kg. Ihan vain pelkästeen viilaamalla ruokavalintoja, liikkuminen oli vain koiruuden kanssa tehdyt lenkit. Aikaa tästä on jo 5 vuotta (??minne tää aika on mennyt??) Tämä olisi tarkoituksena nytkin mikäli kroppa antaa periksi ja luovuttaa läsävarastojaan yhtä anteliaasti kuin silloin ennen.  Joulu on aika lähellä 4kk:n päästä. Päästäkö käymään Suomessa tuon kymppikilon kevyempänä ja nauttia hyvillä mielin kinkusta ja Pandan juhlapöydän konvehdeista? Saas nähdä kuinka käy. Vaakaa mä en omista jotta olisin voinut tsekkaa alkupainon mutta ehkä parempi onkin etten ihan vielä hommaa. On mulla vaatteita kaapissa joista voinen tarkkailla tapahtuuko kropassa muutoksia vaiko ei. Turha edes mainita (taas kerran) kuinka paljon ottaa päähän että en saanut itseäni kuosiin vaikka olin "vain" 10kg päässä tavoitepainosta!!

Tänään käytiin juniorin kanssa hakemassa ainakin sopivaa evästä ruokapuoleen; lihaa,lihaa ja lihaa. Broilerin maustamattomia rintafileitä 1,5kg edestä plus muut lihat. Yritin iltalenkillä ostaa vihannekset auton lavalta mutta oli niin rupinen valikoima että skippasin. PItää metsästää jostain muualta. Viljatuotteet sallittu aamuisin (leipä tai puuro) mutta muuten sekä lounas että päivällinen koostuu lihasta ja kasviksista,ei kastiketta.  Maitotuotteita sopii käyttää normaalisti. Kerran päivässä SAA herkutella kunhan kokonaismäärä jää pieneksi. Esim, ostin toissa päivänä minimuffinseja ja sellaisen saa ottaa kahvin kanssa. Tai sitten sitä tummaa suklaata, kunhan saan ostettua.

Näillä eväillä, kohti ei laihempaa, vaan vähäläskisempää olemusta...

 

4 kommenttia:

  1. Tsemppiä!

    Tää uusi ulkoasu on raikkaampi! Tykkään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, katsellaan miten akan käy :)
      Joo,kylhän tää yleisilme vähän raikastui mutta hmm, jotain tekisi mieli vielä tehdä kunhan tiedän että mitä ;)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. <3 itselles Anu :) Tää on hyvä tää anonyymi kun sulla ei taida olla googletiliä..? Tai noita muitakaan listassa olevia vaihtoehtoja..

      Poista