lauantai 31. maaliskuuta 2012

Ei pitäisi mutta teinpä silti..

Eli käydä vaa'alla joka päivä,tuo vaan huonoa onnea ja suunnatonta ketutusta moinen jos lopullinen lopputulos ei olekaan toivottu. Mutta hä hää,on se ainakin vielä mennyt alas päin mutta paljonko? Enpäs kerrokaan :)

Käytiin tänään Club Housella uimassa pojan kanssa, sattumalta kun "aamulenkillä" nähtiin pojan kaveri joka oli sinne äitinsä kanssa menossa. Äkkiä kotiin tuomaan Uki sisälle ja vaihtaa vaatteet ja eiku menox! Pojan ilme oli kyllä taas epäuskoinen kun kaivoin vesijuoksuvyön naftalista, et kai siä meinaa vesijuosta?? Niin oli kyllä altaallakin pojan kaveri vähän että what?? I don't need swimming aids.. ja pakko oli suomentaa että juu,kyl mie ihan uidakin osaan, nyt meinaan vaan juosta vedessä. Eipä ollu pojan äitikään moiseen harrastukseen törmännyt Ukrainassa eikä Hollannissa. Tulipa siinä samalla haasteltua taas lontootakin..Huh huh,aina se tuntuu yhtä haastavalta mutta pakko tsemppaa ja yrittää.

Kardinaalimoka,kuumin hetki päivästä ja molemmat unohdettiin sitten aurinkorasva :/ Nyt nahka punoittaa enemmän ja vähemmän molemmilla. Ei hyvä...

Tänään kokeilin tehdä kesäkurpitsalasagnea ja voi pojat että siitä tulikin hyvää. Ohje löytyy täältä eli karppiruokaa siis. Dieettitavoitteena on että iltapäivää kohti hiilihydraatit vähenisi ja iltapalaksikin vain normaalien voikkareiden sijasta smoothieita jne. Pakko kyl kommentoida että ei taida juniorin mieleen tuo ruoka olla... Toiveena oli että mun pitäis etukäteen infota juippia päivän ruokalistalta. Hah! Lukeehan se jo seinälläkin että:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti