keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Kadonneen vyötärön metsästys

Läskinlähdetysmanaus

Sula läski lyllymästä,
liha liika lellumasta,
ihra kaikkoa kavala,
suksi suohon selluliitti!

Makeassa on majasi,
virus vinha viinerissä,
rasvaisessa on kotisi,
voikkoleivän makkarassa.

Mene kinkku matkoihisi,
suden suuhun paksu reisi!
Parempi minun elellä,
kepeänä kepsutella,
kun ei perä maata laahaa,
raavi maantietä takamus.

Tästä se lähtee taas, oli sen verran karmaisevia lomaotoksia että aika taas kerran tehdä itselle jotakin ja se jotakin on muuta kuin jatkaa ruoan suuhun lappamista!

Tavoitteena on 23 läskikilon karistus ja kiloklubi sanoi projektiin kuluvan masentavat 41 viikkoa. Käytettävät tarkkailuvälineet toistaiseksi ovat vaaka joka näyttää liikaa (niinhän ne kaikki mutta tällä kertaa tää vaaka oikeasti lisää n.4kg jokaiselle..) ja ainakin yhdet housut tuolla kaapissa jotka eivät mahdu jalkaan. Suomessa niitä löytyy muutamat lisääkin :D
Kuntosali löytyy,samoin uimaan pääsee ja kotoakin löytyy ainakin zumbadvd:t ja netin jumppasivu. Lenkkarit tarviisi päivitystä jos lenkille mielisi mutta se taitaa olla aika hölmöläisen hommaa tuolla +30 asteessa hikoilla. Eikä nuo polvetkaan kauhiasti tykkää kovalla alustalla hölkkäämisestä.

Suurimmat kompastuskivet taitavat olla keittiövaa'an puute, ruoka-aineiden huono energiasisältöluettelo ja oma saamattomuus. Selkärankaa tarviisi siis lisää, omaa hölmöyttähän tää on että taas killutaan samoissa kiloissa kuin reilu pari vuotta sitten. Kertaalleen siis oon jo kiloja saanut pois mutta mutta, takashan nuo tuli kun jatkoin leväperäistä elämääni.

Kolmas päivä menossa enkä malttanut olla aamulla menemättä vaa'alle..vanha tapa josta tarviisi päästä eroon. Ja hih, hyvä alku,-1kg. En tuota minnee vielä kirjaa koska pyrin maanantaita pitämään virallisena punnituspäivänä.

Tavoite on että heinäkuussa Suomeen tultaessa olisi elopainoa edes piirun verran vähemmän, vaikkapas noin 5kg.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti