tiistai 27. maaliskuuta 2012

Lomat lomailtu ja arki jatkuu

Huh, oikeasti kyllä lomalta on tultu kotio jo melkein 2 viikkoa sitten ja Thaimaa jäi taas taakse, nyyh.. Se nyt vaan on niin että aina yhtä haikeaa sieltä on lähteä vaikka tällä kertaa paluu todellisuuteen ei niin kamala ollutkaan kun ei vastassa ollut räntäsateet ja töihin paluu.

Pientä matkakertomusta jos sopii..

Eli 8.3 aamupäivällä lähti koneemme matkaan kohti Bangkokia vain tunnin myöhässä,plaah.. Muutenkin olisimme saapuneet aikaerosta johtuen myöhään perille mutta jonkun passinsa tmv papereiden unohtajan takia olimme hotellilla vasta puolen yön jälkeen. Lentoaika täältä Omanistahan ei ole kuin kuutisen tuntia,aikas hyvä aika nauttia koneen tarjoiluista ja elokuvista. Bangkokissa oli myös pientä säätöä.. Olimme saaneet appiukon vaimon kautta sinne kyydin valmiiksi mutta tietty meillä ei ollut kuskin numeroa ja kesti oman aikansa ennen kuin tavoitimme kuskimme kentältä mutta löytyihän se lopulta.

Hotelli näytti tooooosi hienolta öiseen aikaan eikä se pöllömpi ollut päivän valossakaan:
Centara Grand Mirage
Tuossa vain toinen puoli hotellista kun oli niin pitkä etten sitä millään saanut yhteen kuvaan sopimaan mutta toinen puoli oli aikas samanlainen.










Kaikista huoneista oli merinäköala (ihana <3), kyllä siellä kelpasi sekä allasaluetta että auringonlaskua pällistellä.





Loman pääasiallinen tarkoitushan oli vain rentoutua ja chillailla, sen takia emme juurikaan millään retkillä luuhanneet. Norsuilla on tullut ratsasteltua ennenkin ja saarikierroksella snorklailtua joten pääasiassa nautiskelimme altailla (oli tavallaan sellainen vesipuisto liukumäkineen ja laiskoinen jokineen) ja kun kerrankin oli mahis rannallakin maata kunnolla kun oli ihan tuossa vieressä niin sielläkin tuli chillailtua ja maisteltua muutama kylmä singha ;)



Kaupoilla käytiin ja tsekkaamassa Ripleyn Ihmeellinen maailma joka todellakin ON ihmeellinen; siellä 7-vuotias on jo aikuinen :O Kehtaskin veloittaa täyden hinnan... Otettiin sellainen combolippu jolla sai valita kolme kohdetta tarjolla olevista mutta siinä mentiin vähän metsään ja valittiin yhdeksi joku huisin jännä kauhugalleria..IIk, alkoi pelottaa ja tultiin kipin kapin ulos :D Mutta vahakabinetti oli ihan jees vaikkei ne nyt niin kauhean aidon näköisiä ollukaan paitsi valokuvassa tää on aika friikin näköinen:




Pari päivää myöhemmin käytiin vielä minigolffin (ei ihan se paikka minne mein piti mennä, ei oikein ollu taksisuharit kartalla..) jälkeen tsekkaamassa Ripleyllä sekin puoli jossa niitä ihmeellisiä juttuja sitten oli.


Jaloille annettiin kutitushoitoa kala-altaassa jossa pikkukalat kävivät napsimassa kuollutta ihoa. Varmaan jos tuota säännöllisesti tekisi niin huomaisikin jotain vaikutusta mutta ei tuollainen vartti kakskyt minsaa vielä missään tunnu. Se ei tuntunut pahalta, kutitti vaan kun parvi hyökkäsi apajoille .


Hmm, mitäs muuta tulikaan tehtyä.. Syötyä ainakin hyvin :) Thairuoka on siis niin favorite ja sitähän sai. Otettiin myös tuohon hotelliin extrana sellainen club mirage-juttu johon kuului oman aamupalakerroksen lisäksi kevytlounas,päiväkahvit,iltadrinkit ja vielä olisi ollut yötä vasten konjakit ja kahvitkin mutta sitä ei tullut testattua, kaikkea muuta kyllä. Kannattaa siis maksaa se pari sataa extraa jos tuohon hotelliin majoittuu.

Muutenkin oli ihan jees hotelli, ainoa miinus että hivenen syrjässä mutta takseja oli jo hotellin edessä jotka parilla kolmella sadalla bathilla veivät keskustaan tai jos halusi kävellä pikkupätkän päätielle niin siellä kulki "bussilinja" ja pääsi 10bathia/hlö minne halusi.
Mutta jos ei noista venäläisistä turisteista tykkää niin sitten Nakluan alue ei ole paras paikka lomailla. Venäläisten turistien määrä Thaimaassa oli hurjasti kasvanut siitä mitä oli meijän ekan reissun aikana Pattayalle ja monessa paikassa kaikki luki suoraan venäjäksi sekä myöskin henkilökunta osasi jo venäjää.

Takas kotia tultiin siis 17.3 ja koiruus oli innoissaan kun tultiin vaikkakin apen puheitten mukaan heillä oli ollut kunnon herkuttelusessiot täällä meijän poissaollessa.

Jotain "pidempiaikaistakin" tästä reissusta kyllä seuraa nimittäin dieetti!! Lomakuvia kun katsoo niin päässä pyörii että voi morjens!!! ja silmät takertuu vaan niihin läskeihin. Joten tästä eteenpäin tämä(kin) blogi sivuaa jatkossa painonpudotusurakkaani, näitä kaikkia pläskejä en kyllä Suomeen vie lomalle!!!

Mutta se, eli läskinkarkoituspäivitys saa nyt jäädä vaikkas huomiselle, poikanen tuleepi kohta koulusta ja aloittaapi viikon kevätloman joten tarvii varmaan jotain välipalaa alkaa miettiä.

Se on moro :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti