keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Kuu toppatakista talveen,jouluvaloista ei päivääkään

Iltaa taas arvon kansalaiset, se olisi viikonloppu taas julistettu alkaneeksi tässä maailman kolkassa :)

Kuten myös näköjään talvi ja joulukin siinä sivussa,uskokaa ken haluaa ;) Eilen kävimme pojan kanssa paikallisessa vaatekaupassa ja jos kuvittelit sieltä shortseja ja helletoppeja ostavasi niin kannattaa ehkä vaihtaa kauppaa tai käydä penkomaan jotain alekoreja. Täällä näet myytiin jo täyttä häkää pitkähihaisia paitoja ja pitkiä housuja,pipoja ja hanskoja!! Siis häh?? Olenhan mie nyt aiemminkin törmännyt ihan kanarian saarilla siihen ilmiöön että lämpötila kun laskee alle 20 asteen niin paikalliset kaivavat toppatakit ja pipot esille mutta täällä?? Hei haloo,ilmat ovat just ja just laskeneet alle 30 asteen iltaisin,päivisin elohopea kyllä kiirii yli +35 asteen varjossa. No,ehkä täällä sitten ON kylmä,mä tyhmä en vaan tajua ;)

Tuo jouluviittaus taasen sai faktansa siitä että tuossa tänä iltana iltalenkillä yhden villan parvekkeet oli reunustettu jouluvaloilla :O Joo-o,kutsuu ken haluaa niitä sisustusvaloiksi tai koristevaloiksi niin mulle ne ovat jouluvaloja. Piste.

Vielä viikko aikaisia aamuherätyksiä niin ollaan syysloman kynnyksellä eikä hetkeäkään liian aikaisin. Olen ollut aivan tolkuttoman väsynyt aamuisin ja herätyskello katkaisee aina jonkun kiva unen ja siinä samassa kun ovi pamahtaa pojan jäljiltä kiinni niin sänky/sohva alkaa huutelemaan mua puoleensa. Ja sen tiiviissä syleilyssä menisi tunti jos toinenkin. Jo kesällä alkanut epäilys kilpirauhasen vajaatoiminnasta alkaa nostaa päätään,oireita kun voisi ruksailla oikeiden lottonumeroiden tapaan. Mutta täällä tutkimuksiin? Minne? Paikallinen taso kun on niin ja näin,jopa paikalliset itse luottavat ennemmin vaikka thaimaalaisiin lääkäreihin kuin paikallisiin.

Lomalla oli tarkoitus vierailla Suomi-kavereiden (tervetuloa jos luette :) ) kanssa Dubaissa mutta se suunnitelma torpedoitiin ennen kuin ehti kissaa sanoa. Lapsen/koiranvahdin paikka siis auki ;) Mutta ei se nyt ihan mahdottomuus vielä ole että sinne pääsisi,katsellaan nytten. Mutta se on varma että loman aikana oli tarkoitus käydä Al Ainissa,Arabiemiraattien puolella eläintarhassa. Sinne on täältä matkaa reilu sata kilometriä joten voisi olla sellainen päiväreissu. Muscattiinkin pitäisi hurauttaa (tai siis enhän mie sinne aja,edelleenkään en tunne oloani kotoisaksi ratin takana täällä..) koiruuden kanssa kun leptospiroosi-rokoite pitäisi uusia ja hammaskalustoa puunailla.

Ai niin,enpä ole sanallakaan maininnut uutta elämäntaparemonttiani johon sisältyy hiilareiden vähennys. Aamulla lupa nauttia (ruis)leipää mutta iltapäivää ja iltaa kohti hiilareiden vähennystä. Päivälliseksi riisin,pastan tai perunan sijasta kasviksia ja voilá, kohta eka painotavoite saavutettu. Viime viikolla miinusta yli kilo,tälle viikolle ei grammaakaan mutta en anna sen masentaa. Hiljaa hyvää tulee ja mottona on että mieluummin isompi pihvi kasviksilla kuin pienempi kermaperunoilla ;)

Taas muuten törmäsiin hämmentävään tilastotietoon.. Blogissani on viimeisin viikon aikana käynyt vierailijaita toki Suomesta,mutta myös Venäjältä (10kpl),Omanista (3) ja Yhdysvalloista (3) sekä muita yksittäisiä vierailuja jotka taidan myös tietää keitä ovat ;)  Tilastotieteen piikkiin menee myöskin että nyt tiedän mitä selaimia kansalaiset suosivat ja minkä sivuston kautta ihmiset tänne löytävät. Tai millä hakusanalla googlen kautta päätyvät mun rustailuja lukemaan. Hah,mitä mahtaa sekin ihminen ajatella joka kuvittelee löytävänsä asiatietoa askeltikkaiden välistä ja päätyykin lukemaan kotirouvan mietteitä Omanista :D Sori,otan osaa!

Mutta,Oman hiljenee vaan ei vaikene. Yritän jossain vaiheessa saada uutta juttua blogin ulkoiseen olemukseen tehtyä ja edelleenkin kommentointi on sallittua ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti