lauantai 16. maaliskuuta 2013

Luvassa voimistuvaa vastatuulta

Ennemmin tai myöhemmin se oli odotettavissa, nimittäin juniorin purnaus tulevaa muuttoa kohtaan. Tähän asti ajatus taas uudesta maasta ja intialaisista eroon pääsystä on ollut ihan ok ajatus, tähän viikonloppuun asto. Liekö syynä se että juniorin (paras?) kaveri jolle vasta valkeni meidän muuttoaikeet, ei riemusta hyppinyt asiasta kuullessaan ja todennnäköisesti myös juniorilta kysellyt syytä moiseen muutokseen.

Eikä kuulemma ole ainut joka ei lämpene muutolle. Miehen pomoista isoinkin oli alkanut epäilemään meidän suunnitelman kannattavuutta (eli mies asuisi täällä mutta "lomailisi" Maltalle) ja kysellyt saako sitä vaimon päätä käännettyä. Kuulemma vaihtoehtoja löytyisi muitakin mutta myöhemmin. Juu ei kuule, tämä vaimo ei halua uhrata mielenterveyttään paikassa jossa normaalien asioiden hoitaminenkaan ei luonnistu ja kuten mainittu, paikallisetkin luottavat terveydenhoidossa ihan muihin kuin paikalliseen tasoon. Ja mun luottopisteet työnantajaa kohtaan ropisevat päivä päivältä ja salaa mietinkin että mikähän olisi ollut tämä iso-pomon vaihtoehto SITTEN JOSKUS? Muutto Dubaihin joskus viiden vuoden päästä?? Öö, sori mut ei kiitos. Kaikella kunnioituksella kaikkia Uae:ssa asuvia kohtaan, samaa schaissea se olisi mutta hieman eri paketissa. Vaihtoehtona sielläkin epätoivoisen kotirouvan ura ja suppea seuraelämä. Oonko mä nyt jotenkin sulattanut aivoni täällä helteessä mutta musta olisi oikeasti kiva tehdä jotain töitäkin joskus?!

Eikä vuokratakuun maksaminenkaan suju niinkuin käsikirjassa ja Oikeassa Elämässä :/ Viikko sitten tehty payment ei vaan ikinä halunnut lähteä miehen tililtä ja uusi vuokraisäntä kyselee depositin perään. Kiva laitella viestiä että juu sori, täällä kun ei mikään toimi kuin elokuvissa.

Ja tänään selvisi sekin pikkuasia että ilmeisesti pitää sitten kuitenkin ajella koiruuden kanssa Muscatiin verikokeisiin kun ei kuulemma täällä välttämättä eläinlääkäri voi ottaa rabies-verikoetta jotta se olisi pitävä myös kohdemaassa. Sanonko että F**k!! Tää menee niin älyttömäksi jo että pelkän kokeen takia sitten ajellaan taas yli 200km yhteen suuntaan..

Tekisi melkein mieli jo lyödä hanskat tiskiin ja vetää häntää koipien väliin ja alistua kohtaloonsa asumaan täällä mutta eih, kyllä mulle oikeasti mielenterveys ON aika tärkeä asia. Onko liikaa vaadittu sellainen normaali elämä? Ei kai. Ai niin,kerroinko jo että mun posteja on hävinny?? Saatiin tuossa joku aika sitten iso postipino kotia (no eihän siinä ollu kuin 4kk:n postit..) ja ihmettelin kun ei kirjekavereista ollut kuulunut mitään. Kyselin sitten s-postilla että mikäs on status kirjeiden kanssa, ootko ylipäänsä lähettänyt mitään ja katos, Skotlannista olisi pitänyt tulla KAKSI kirjettä?? Joo,kuten arvaatte niin kumpaakaan en niistä saanut. Syykin selvisi. Postilokeron varsinainen haltija on antanut avainta meidän lisäksi myös muille laatikon käyttäjille eikä nää apinat sitten voi palauttaa postia oikealle omistajalle. Kiva. Varmaan lukeneetkin. Eihän se haittaa että päällä lukee ihan muu nimi kuin Ähläm Sähläm mutta on niin kiva kuori ja postimerkki et tää on varmaan mulle. Toivottavasti oli kivoja kuulumisia!

Enkä mä ymmärrä miksi mulla on taas kurkku kipeä :( Silleen niellessä sattuu toiselle puolelle. Mulla oli kyllä joskus opiskeluaikoina samaa eikä sieltä mits löytyny mutta näin jälkikäteen miettiny et voipi olla että johtui homeesta silloin. Merkkarin asuntola kun ei ollut niitä puhtaimpia asuntoloita. Mutta eihän täällä voi olla hometta, eihän? Lintu, joka terrosisoi kylppärin kattoa käyden repimässä sieltä putken eristystä kyllä löytyy mutta hometta?? Tosin,mähän en juuri ikinä ollut Suomessa kipeä ja nyt on koko ajan jotain flunssaa päällä...

Jumpalla sentäs oon jaksanut hyvin käydä ja oikein odottaa et koska pääsee taas. Tän päivän Jamin askelkuviot oli kyllä niin friikit ja koko ajan piti heilutella päätä ja mulle tuli ihan pömelö olo siitä. En tiie oliko verensokerit alhaalla vaiko nesteytys pielessä mutta ei menny ihan putkeen. Onneksi osaan sentään nauraa itselleni kun siellä salissa koikkelehdin ihan omiani. :D

Noh, toivotaan että tuulensuunta vaihtuu täälläkin pian ja uskaltaisi ihan kunnolla ajatella sitä muuttoa jo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti