maanantai 12. joulukuuta 2011

11 yötä...

Kuten otsikkokin sen jo sanoo, yksitoista yötä lähtöön ja...hmmm... ei kyllä jännitä vielä pätkääkään vaikka kaikki sitä jaksavat koko ajan kysellä :) Enemmän huolettaa että loppuuko aika kesken vaan saanko tämän valloillaan olevan kaaoksen purettua siihen mennessä.

Oman jännitysmomenttinsa toi viime viikkoinen hammaslääkärikäynti; juurihoitoa vielä ennen matkaa!! Auts, mutta onneksi nyt eikä vasta muuton jälkeen. En ehkä haluaisi ihan äkkiä tehdä tuttavuutta paikallisen hammaslääkärin kanssa kun täällä Suomessakin saa melkein purra lääkäriä sormesta, on se sen verran kamalaa. Noh, toivotaan että hampaat saadaan hoidettua.
Koiran muuttokin on melkein selvää. Muuttoviikolla on vielä aika kunnan eläinlääkärille joka lätkäisee virallisen lähtöluvan. Tänään otettiin tuntumaan miltä tuntuu olla lentoboxissa lukkojen takana ja jee, hyvin mein koiruus sen klaarasi :) Liekö kaulassa oleva feromonipanta auttoi asiaa,en tiedä. Toivottavasti meijän koiruus saa pannan myös koneessa pitää eikä käy kuten jollee koiralle joka oli omasta pannastaan joutunut koneeseen mennessä luopumaan. Tältä siellä häkissä sitten näytti:

Mutta muutenhan muutto pitäisi olla ainakin teoriassa hyvällä mallilla. Kaikki huonekalut on kaupattu,vielä kun ostajatkin pitävät lupauksensa ja tulevat tavarat sovitusti noutamaan. Laitan myöhemmin kuvaa että miltäs täällä sitten näyttääkään kun kaikki on poissa :) Rapussa odottaa kauhea pino tavaraa joka pitäisi jollain ilveellä mahtua matkalaukkuihin mutta enpä tohdi siitäkään stressiä ottaa, jos ei mahdu niin sitten menee anopin varastoon odottamaan seuraavaa lomamatkaa Suomeen. Pojan leluistakin päästiin yhteisymmärrykseen ja näyttäisi kaikki tarvittava mahtuvan mukaan.Ja joululahjojakaan ei sovi unohtaa. Onneksi sukulaiset tietävät muutosta ja lupasivat vain jotain helposti mukanavietävää ostaa lahjaks.
 Vielä kun saisi itselleen taottua että ei, sinä et tarvitse enempää pokkareita/uusia vaatteita mukaan mutta se nyt on vaan liian helppoa istua sohvan nurkassa ja klikkailla facebookin kirppari-ilmoituksia ja ostella vaan :D Tätä kauttakin haluan välittää kiitokseni niille kaikille ihanille ihmisille jotka ovat pitkin kesää ja syksyä ostelleet asuntoa tyhjäksi. KIITOS, en tiedä mitä olisin tehnyt ilman sitä palstaa!!

Näihin kuviin ja tunnelmiin,palailen vielä ennen muuttopäivää joka siis on 22.12.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti