tiistai 27. joulukuuta 2011

Se olisi sitten joulu ohitse..

Tänä vuonna sitä vietettiinkin suomalais-brittiläis-thaimaalais-kokoonpanolla ja oli ihan mukavaa :) Eipä ole kyllä ikinä ennen tullut syötyä jouluaattona kukkakaali-sosekeittoa ja nuudeli-rapusalaattia :O Tai joulupäivänä etsitty netistä kalkkunantäyttöreseptejä.  Eikä näin ollen tänään syödyt thaimaalaisruoatkaan  aivan niitä perinteisiä tapaninpäivän ruokia ole olleet. Sen verran kyllä haikailin suomiruokien perään (tosin kinkkua ei ollut ikävä!) että tein eilen porkkanalaatikkoa ison satsin vaikka ei kyllä muihin samalla tavalla uponnut kuin itseeni. Noh, saanpahan itse enemmän :D Siihen ei vaan kyllästy!

Facebookista olen lueskellut kavereiden päivityksiä Suomeen osuneesta myrskystä sateineen ja sähkökatkoineen. Huh huh, onneksi ei ollut tälle päivälle meidän lennot, olisi voinut olla aikas pomppuisaa kyytiä. Täällä ollut leppeä aurinkoinen päivä, +28 astetta näytti parhaimmillaan takapihan mittari eikä pilven hattaraakaan näkynyt. Oli hyvä päivä käydä altaalla testaamassa Suomesta raahaamiani vesijuoksukamppeita :) Taisivat hieman hilpeyttä herättää kanssauimareista,ihme ettei kukaan rohjennut vielä kyselemään että mitäs ihmettä mie siellä vedessä oikein touhuan. Mutta varmaan ajattelivat että hulluja nuo suomalaiset :D Sääli etten omista teleskooppimallisia sauvakävelysauvoja (muut eivät sopisi matkalaukkuihin), pääsisi kerta heitolla esittelemään uusia urheilulajeja muillekin :D Pitänee ottaa harkintalistalle josko sitten kesälomalla Suomesta ne ostaisin ;)

Kello on kohta puolen yön, ulkona lämpötila tippunut jo kahteen kymmeneen ja uskokaa tai älkää, se TUNTUU viileältä! Jännä miten sitä keväällä Suomessa lämmön ollessa samassa tuntuu niiiiin lämpimältä mutta nyt tekee mieli vetää takkia päälle.Se hyvä puoli tässä on ettei tarvitse ilmastointia pitää öisin päällä, senkun parvekkeen ovi auki,hyttysverkko eteen ja nukkumaan. Tosin,haittapuolena on se että nuo linnut tykkää sirkutella ulkona jo hyvinkin aikaisin mutta onneksi olen aina ollut hyvä sängyssä...nukkumassa siis :D

Palaillaan taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti