perjantai 23. joulukuuta 2011

Jatkoa perille tulosta..

No niin, lounas syötynä ja tarina jatkuu :)

Muscatin kentällä ensimmäinen homma oli hakea valmiit viisumit. Ne löytyikin helposti ja seuraavaksi sitten jonottamaan viisumien kanssa että saa leimat passiin. Jonot olivat aivan älyttömät; edellä oli varmaan sata intialaista tai ainakin suurin osa oli intialaisia. Jonoja oli kaksi, toinen naisille ja perheille ja toinen muille. Valitsin perhejonon ja tuntui ettei se liiku minnekään. Tekstiviestipäivityksiä miehelle joka oli tullut meitä hakemaan että nyt muuten kestää ja kauan. Meni hetki ja tuli tuli viesti että joku lähti nyt jeesaamaan meitä jonon ohi.
Ja tulihan sieltä paikallinen eläinlääkärin sponsorin kanssa kysymään että tultiinko me koiran kanssa, tulkaas mukaan. Jes,eikun menoksi jonon ohi leimaamaan passi. Muuten varmaan seisottaisiin vieläkin siellä jonossa.

Tarkoitus oli käydä tax freen kautta ostamassa parit viinipullot ja tupakkaa mutta meno oli jalla jalla, nyt nopeasti. Eihän siinä muu auttanut kuin seurata matkatavarahalliin jossa jo kaukaa näkyi koiran boxi joka tönötti keskellä lattiaa. Ja voi pojat miltä se haisi..huh huh. Koira-raukka oli siellä ihan ihmeissään ja häpeissään sillä oli sattunut "pieni" kakkavahinko ja laatikon kaikki pehmusteena olleet pyyhkeet yms olivat aivan kurakakassa :( Mistä saakka raukka joutunut olemaan omassa kakassaan..
Matkatavaroiden pikainen poiminta hihnalta ja hihnan vierestä,meinasi jo iskeä paniikki kun ei lelukassia meinannut löytyä mistään mutta huh,olihan sekin siellä.
Kassit kyytiin,toisessa kärryssä kilometrin päähän haiseva koiralaatikko ja kohti laukkujen läpivalaisua. Meno oli edelleen jalla jalla,ja meinasi jo käpy palaa kun mies vieressä hoputtaa nostamaan 32 kiloisia matkalaukkuja hihnalle ja toisessa päässä pitäisi jo olla avaamassa lelukassia tutkittavaksi ja toisella kädellä pitäisi pidellä koiranboxia paikallaan ettei se taas tipahda kärrystä. Syy miksi lelukassi piti avaa oli se että sisällä oli pari pojan leikkipyssyä, taisivat läpivalaisussa näyttää sen verran aidoilta :)

Ja viimein toiselle puolelle ja jee,jälleenkohtaaminen <3 Mutta kuten sanottu,jalla jalla ja pihalle äkkiä ja eläinlääkärin edustajalle koiran alkuperäinen maahantulolomake. Suunta kohti autoa ja ihmettelyä että mitäs nyt..
Onneksi koira ei ihan kokonaan kakassa ollut joten sen pystyi ottamaan auton sisälle. Harmi kun ei tajunnut pakkaa mukaan mitään extrapyyhettä, ei vaan kaikessa muuttotohinassa tajunnut että koira VOI kakata alleen.. Ei muuta kuin takki penkille,koira ja poika kyytiin,matkalaukut ja haisuboxi auton lavalle ja matka kohti Soharia saattoi alkaa. Yli 200km suoraa tietä oli vielä edessä. Matkalla pysähdyttiin antamaan koiralle vettä, taisi olla poika aika janoinen kun vettä meni ja meni ja noh, oksennushan siitä ylenjuonnista seurasi.

Mutta eihän tämä kotimatkakaan mennyt aivan niinkuin Stromsössä.. Noin 20km ennen Soharia autosta puhkesi rengas! Kello oli vähän yli 1 yöllä..Onneksi miehellä on kavereita täällä ja soitto paikalliselle ja reilu puoli tuntia myöhemmin päästiin jatkamaan matkaa. Mutta voitteko käsittää, meillä oli pojan kanssa yöllä kylmä siellä tien poskessa :O Heh, eihän siellä ollukaan kuin parikymmentä lämmintä ;)

Viimein siis päästiin kotiakin. Matkalaukut sisälle,koiralle lisää vettä ja hetken palloilun jälkeen nukkumaan. Koiran suihkuttelu sai myöhäisen ajankohdan takia odottaa aamuun ja voinen sanoa ettei kyllä kovin miellyttävä haju meidän makkarissa ollut mutta ei sitä raukkaa kehdannut oven taaksekaan jättää nukkumaan. Ensimmäinen yö vieraassa paikassa joten parempi että sai nukkua meidän lähellä. Toistumaan se ei kyllä tule ;)

Sellainen matka siis takana, tämä aamu alkanut aurinkoisena ja lämpimänä, koiruus sopeutunut jo ihan hyvin joten eiköhän se olisi aika purkaa laukutkin jo :)

Palaillaan taas täältä lämpimästä Soharista!

2 kommenttia:

  1. no johan on ollu reissu :D voi uki parkaa..

    VastaaPoista
  2. Juu,olihan se..Mutta nyt näyttää jo asettuneen taloksi ja eilen nautiskeli takapihan nurmikosta piehtaroimalla siellä oikein kunnolla :) Vielä kun tuo mahakin rauhoittuisi eikä tarviisi joka kakkareissun jälkeen hännän alustaa huuhtoa! Mutta ei kyllä päästä ketään meistä silmistään, seuraa kuin hai laivaa joka paikkaan :)

    VastaaPoista