sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Hyvää Uutta Vuotta 2012!!!


Täällä ei kyllä kuvan kaltaista ilotulitusta näkynyt. Johtunee varmaan kyllä siitä että islamilainen uusi vuosi (1433H) alkoi jo marraskuun lopussa :) Eipä tarvinnut koiran kanssa ulkona pelätä missä suunnassa paukkuu, koiruus kun ei noista raketeista juurikaan välitä joten huoleti sai illallakin lenkin tehtyä. Poikaa nyt taisi eniten harmittaa ettei päässyt pihalle räjäyttelemään munakranaatteja sun muita kovaäänisiä ruudinkäryisiä pommeja mutta ilman mitään narinaa siitäkin selvittiin. Itse en kyllä henkilökohtaisesti muutenkaan ole ilotulitteiden ystävä. Onhan niitä kiva katsella jos ovat oikein näyttäviä mutta itse en niitä suostu ostamaan. Kauhulla kuunnellut kuinka jotkut mättävät uutena vuotena satoja euroja taivaalle :O  Itse olen kyllä niin pihi että keksisin niillekin rahoille parempaa käyttöä. Ja normioloissa uutena vuotena on aina kylmä (ei tosin tänä vuonna Suomessakaan tainnut olla perinteinen uuden vuoden sää..?) ja sormet ja varpaat jäässä sai pihalla tönöttää. Ei kiitos ;)

Enkä kyllä muutenkaan olisi tuota vuoden vaihtumista millään tavoin huomannut ellen kalenteria olisi tavannut. Päivät jotenkin sulautuvat toisiinsa ja ainoa keino pysyä päivissä mukana ON juurikin tuo kalenteri. Sää pysyttelee samanlaisena päivästä toiseen, leppeän lämmintä ja aurinkoista. Jos joku muuten nyt suunnittelee ulkomaan matkaa niin lähi-itä rules :D Nyt tammikuussa alkaa Dubaissa aivan järjettömät alennusmyynnit, shopping festivalit ja olisihan se kiva ollut siellä pyörähtää mutta...viisumiasioiden takia olen "jumissa" täällä Soharissa ainakin ensi kuun puoleen väliin. Tullessa saimme 3kk:n viisumin (normaalihan on 1kk) ja helmikuussa on luvassa oleskeluluvansaamisruljanssi tai joku semmoinen. Lääkärintarkastusta,sormenjälkiä,virastoja... Mutta niihin asioihin palailen kun asia on ajankohtainen :)

Huomenna olisi paluu arkeen ja kotikoulun aloitus. Saimme pojan Suomen koulusta kirjat mukaan ja muutaman harjoituskirjan ostin koska olivat koulussa vaan kirjasta monistettuja sivuja tehneet. Muuta "tukea" vanhasta koulusta ei ole luvassa ja jos näyttää siltä niin ainahan netistä löytyy Kulkuri-koulu johon voi ilmoittautua. Kotiopetukseen siis päädyttiin kun ei vielä tuota koulupaikkaa ole, hakemus pitäisi nyt saada sisälle jotta poika sinne syksyllä menisi. Ja saataisiin vähän tuota englantia kanssa treenattua siihen mennessä. Mutta, lukujärjestyksen tekoon suuntaa hän :)

1 kommentti:

  1. aikasihan siel arki palailee,kun tääl alkaa arki vasta ensi viikon maanantaina.
    T:Juha Kärnä

    VastaaPoista