lauantai 7. tammikuuta 2012

Ikean korvike löytynyt!!!

Siitä onkin jo yli viikko viimeisestä postauksesta mutta eipä täällä juurikaan mitään ole tapahtunut. Aurinko paistaa edelleen ja syykin yhtenä päivänä vallanneeseen tuuliseen päiväänkin selvisi; talvikausi on kuulemma ohi ja nyt alkaa taas lämpötila pikku hiljaa nousemaan :D Eipä sitä kyllä vielä huomaa mitenkään, lämpötila nököttää tuossa varjoisassa nurkassa samoissa +27 asteen lukemissa kuin viime päivinä. Mutta rehellisesti, vaikka lämmöstä tykkäänkin niin ei tuo 50 astetta varjossa niin kovin hehkeältä kuulosta ;)

Viime päivinä on tullut kyllä selväksi että paikallisille huomenna on kyllä melkoisen laaja käsite! Pestiin tuossa yhtenä päivänä parveketta sillä seurauksella että vettä puski sisälle varastohuoneeseen. Jossain siis on putkessa reikä ja valutti katon kautta vettä varastohuoneeseen. Samana päivänä kyllä tuli huoltomies paikalle ihmettelemään mutta sähkömiehenä ei osannut asiaan mitään sanoa ja sanoi että huomenna tulee putkimies katsomaan. Eipä ole sitä huomista vielä tullut :D Muutenkin saa aina jänskätellä kukahan mahtaa tulla asiaa tutkimaan. Takapihan hajonneesta laatasta ilmoitettiin niin paikalle pölähti puutarhuri kyselemään what's the problem? Ja kuten arvaatte,eipä tuokaan osannut asialle mitään tehdä. Onneksi sentään tukkeutuneen vessanpöntön korjaajaksi ilmaantui putkimies ja vielä samana iltana saatiin pönttö vetämään vaikka viikonloppu olikin..

Mutta siis itse aiheeseen, tänään löysimme paikallisen Ikean :D Läksimme pojan kanssa porttien ulkopuolelle seikkailemaan,tarkoituksena mennä lähistöllä sijaitsevaan Home Centre-kauppaan. (http://www.homecentrestores.com/product/cushions-curtains) Ja mikä aarreaitta me löydettiinkin :D :D Jos vähänkään tykkää itämaisvivahteisesta sisustuskrääsästä niin sinne. Kerrassaan ihania kynttiläjuttuja,seinäkoristeita,lamppuja,tauluja..eikä ne huonekalutkaan yhtään pöllömpiä olleet jos tykkää tummasta massiivipuusta.  Voipi olla että siellä tulee vierailtua useamminkin ;)  Myöskin Ikeasta tuttua kippoja ja kappoa löytyi,nyt on kotia hommattu tuiki tarpeelliset munaleikkurit ja mittasarjat. Alakerrassa oli myös pukeutumisen osastot,hurrrjat alet näyttivät olevan nyt päällä mutta mikä lie piheys iskenyt kun totesin etten tarvitse tällä erää yhtään enempää vaatteita,kenkiä tai koruja ;) Tai ehkä se johtui vaan siitä että oltiin kävellen liikenteessä. Leluja oli myös myynnissä joten takuuvarmasti saan jatkossakin tuon jälkikasvun sinne mukaani raahattua. Ja vieressä oli myös jonkinsortin elektroniikkapuoti,siellä emme nyt käyneet pällistelemässä paikallista hintatasoa.

Muutama sananen loppuun kotikoulustamme; jos yksikään oppilaista oikeassa koulussa käyttäytyy yhtä huonosti kuin tämä opetettavani niin sympatiani ovat kyllä täysin opettajien puolella! Kaikki muut aineet menee vielä ihan ok mutta siinä vaiheessa kun alkaa kirjoittamisen ja lukemisen treenaus niin varmaan koko kotikatumme kuulee sen ettei ole poikamme lempiaine. Mutta periksi ei anneta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti