keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Luvattu kukkapäivitys :)

Jee,vihdoin muistin eilisaamuna ottaa kameran mukaani ulos ja kuvailla hieman lähiympäristöä. Ei hajuakaan mitä suurin osa noista kukista/puista on eli jos jollain on tietoa niin saa vink vink vinkata :)

Lähdetään matkaan..

Tässä meidän kotitalo..




                                         ...ja tässä kotikatu.


Kadun varsilla kasvavista kukkasista itse tunnistin ainakin petuniat,samettikukat,neilikat ja vissiin kurjenmiekatkin. Yhdestä tuli mieleen asterit mutta lehdet olivat erilaiset. Tiedä tuota mitä ne ovat, itse kun onnistun tappamamaan kaktuksetkin sisällä niin ei nuo kukkalajikkeet niin tuttuja mulle ole. Puista/pensaista en ota mitään tolkkua, jotain kivoja kukkasia niissäkin on. Etenkin tässä meidän takapihalla kasvaa tosi mielenkiintoisen näkoinen puska. Yritän muistaa laittaa kukasta kuvan tännekin.
Pahoitteluni että kuvat saattavat olla ihan sikin sokin, ei oikein tää kuvien asettelu meinaa sujua toivotulla tavalla...

Eli tälläisia kukkia kasvaapi tuossa meijän roskiksen nurkalla. Ei pöllömpiä :) Roskista tulikin mieleeni, ette kuule arvaa kuinka ahdistaa viskata kaikki roskat samaan roskikseen kun Suomessa tottui lajittelemaan biot ja muut roskat erikseen... Onneks sentään jotain ruoantähteitä pystyy lykkää kiertoon eli koiruudelle syötäväksi mutta silti, aaaaargh... 


Tämä kuva ei anna ihan oikeutta sille kuinka hienon näköinen tämä puu on; kukat kukkivat oransseina,keltaisina,valkoisina ja punaisina ihan sikin sokin. Tai voi olla että siinä on monta eri puuta samassa mutta kun kasvaa tuolta aidan toiselta puolelta niin ei oikein nää.. Mutta hieno se on :)



Hih, Uksukin päässyt kuvaan :) Eli tätä villa-aluetta kiertää kuvassa oleva jogging rack joka on noin 1,1km pitkä. Ei nyt niin kauheata hikilenkkiä sillä saa aikaiseksi mutta kyllä siellä kelpaa koiran kanssa kävellä aamuisin/päivisin. Iltalenkillä en samaa reittiä suosi koska on liian pimeä korjata kakat pois :D  Toista villa-aluetta kiertää samanmoinen rata ja molemmat yhdistämällä saa parin kilsan lenkin heitettyä. Kovasti siellä tuntuu olevan Ukia kiinnostavia hajuja, asuuhan tällä alueella reilut kymmenen muutakin koiraa :) (joita ei kyllä ikinä tuolla lenkillä näe...)








Eli tällaisia kukkasia löytyi tältä alueelta. En ihan varmaksi mene vannomaan mutta ihan kuin olisin nähnyt tuolla Premium-alueella eli isompien villojen puolella jotain muitakin mutta kyllä näitä kelpaa päivisin katsella :)

Asiasta toiseen, unohtakaa aiemmat puheeni että lämpötila olisi muka jo nousussa, mistä lie sekin tieto temmattu... Iltaisin on ollut toooodella viileää, mittari laskee alle 20 asteen ja ihan yöllä on mitattu vain +13 astetta! Eikä päivisinkään ole mieli uimaan tehnyt, juuri ja juuri helleraja ylitetty yhdistettynä tuulen vireeseen joka puuskissa kaataa koko ajan pyykkitelineeni...  Parhaimmillaan yhtenä päivänä nostin sen kuusi kertaa ylös ennen kuin tajusin laittaa painoa jalkojen päälle :D :D Ai kunka niin pitkät piuhat.

Se on وداعا
...ei hajuakaan miten tuo lausutaan mutta tarkoittaa näkemiin arabiaksi ;)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti