tiistai 17. tammikuuta 2012

Siitä se idea sitten lähti...

Tänään oli tarkoitus ottaa aamulenkille kamera mukaan ja samalla kuvata tätä ihanaista kukkaloistoa mikä täällä vallitsee ennen kuin tulee kesä. Meinaan että kesällä TUSKIN samalla tavalla kukat jaksavat kukkia 50 asteen paisteessa. Mutta, tää on tätä ja arvatkaas vaan muistinko sitä kameraa; no en!!! (Heh, tästä tuli mieleeni että ainakin yksi blogini seuraajista ON saanut kokea että mun muisti on hyvä mutta vaan turkaisen lyhyt :D )  Eikä tuo mieskään ollut eilen kauhean iloinen kun viimein sai raivattua hektisestä ajastaan sen verran tilaa että oltaisiin menty hoitamaan mun verikokeet ja röntgen residenssiä varten ja kukas sitten unohtikaan sen passin eteisen pöydälle vaikka oli AINOA asia mikä mun piti muistaa ottaa mukaan. Noh,ehtiihän se vielä hoitaa :)

Tänään oli muutenkin tarkoitus saada aikaan kaikenlaista kodin ulkopuolella mutta kiukutteleva koululainen torpedoi ne suunnitelmat eli en siis mennyt pitkästä aikaa uimaan saati salille. Nyt jos jollain olisi hyviä vinkkejä kuinka saada koulutehtävät edes himpun verran kiinnostamaan junioria niin saapi laittaa postia :) Ärsyttää niin vietävästi olla aina se pahismutsi joka patistelee hoitamaan tehtäviä. Ja kun kyse ei ole siitä että olisivat vaikeita, ehei.. siinä vaiheessa kun jannu toteaa ettei äiskä anna periksi niin tehtävät sujuvat alta aikayksikön. Kävin taas jo koulun sivuilla tutkimassa josko sittenkin poika menisi kansainväliseen kouluun jo nyt eikä vasta syksyllä mutta yllätys yllätys,sivut ovat uudistumisvaiheessa eivätkä ihan toimi kunnolla. Hakemus on jo printattuna mutta ne liitteet oisin tarkastanut, tuntuu että niitä tarvii tsiljoonan. Ja pelkkä kouluun hakeminen maksaa 100 rialia eli n.200€,lukukausimaksuista puhumattakaan mutta onneksi ne kuuluvat miehen työsoppariin.

Mutta,sainpas sentään jotain aikaiseksi :) Idea lähti siitä kun yritin netistä etsiä vinkkiä kuinka saada pilkottua mango siististi ja päädyinkin loppujen lopuksi aiheeseen kasvisten kaiverrus. Ja tällaista jälkeä siitä sitten tuli:
Tai eihän tuossa itse asiassa ole kuin porkkanat kaiverrettu,tomaattiruusu on tehty kuoresta. Kiinnostus aiheeseen heräsi sen verran että jatkossa varmaan tullaan näkemään vähän haastavampiakin töitä kunhan saan nuo veitset teroitettua :)

Yritän huomenna muistaa ottaa kameran mukaan ja kuvailla noita kukkasia ja puskia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti