maanantai 31. joulukuuta 2012

Vuoden viimeiset jorinat

Niin se taas vaihtuu kohta,vuosi meinaan. Muistan kun eilisen päivän viime uuden vuoden,kuinka menimme katolle tiirailemaan taivasta ja etsimään edes yhtä rakettia. Eikä löytynyt.. Kuinka tää vuosi on mennyt näin nopeasti?? Noh,hyvä tietysti ettei junnaa paikallaankaan..

Joulu meni hyvin. Perunalaatikkokin, noh, eihän se ihan ollut kuin äidin tekemää mutta syytetään siitä paikallista perunalaatua ja ensimmäistä kertaa. Syötävää se oli silti. Ja ähky tuli taas kaikesta syömisestä. Kuusen alta löytyi ikioma Singeri joka toimii kuin unelma,ainakin toistaiseksi. Täältä ostettuun elektroniikkaan kun suhtaudumme pienellä varauksella mutta ei kai nyt ompelukonetta voi kukaan ryssiä,eihän?

Tuli käytyä paikallisessa soukissakin ja kyllä karisi taas yksi mielikuva. Mä olin mielessäni kuvitellut sen sellaiseksi itämaiseksi basaariksi joita näkee elokuvissa mutta joo,sehän oli tavallinen kauppakortteli höystettynä sadoilla intialaisilla joita päivysti joka nurkalla. Missiona oli löytää kauppa josta saa Singeriini lankaa ja myös puikoille käyttöä, eka missio toteutui. Kävi ilmi että olimme olleet lähes lankakaupan edessä sitä kuitenkaan löytämättä. Pitäisi ottaa tavoitteeksi löytää se uudelleen,josko vaikka huomenna??

Kaksi tuntia vuoden vaihtumiseen ja mistä sen erottaa täällä? Ei mistään. Ei paukun paukkua kuulu ja olo on kuin tavallisena tiistaina, sillä erotuksella ettei aamulla tarvitse vielä herätä aikaisin. Lauantaihin asti saa vielä nukkua,jesh :)  Naapurista kävin vonkaamassa punkkupullon kun oli omat varastot tyhjenneet (ihan kuin siellä ikinä varastoksi asti pääsisi viiniä kertymäänkään) ja ruoaksi duunailin pizzaa,voitaikinakierteitä vuohenjuustolla, salamituorejuusto- ja lohituorejuustopäällysteisiä pieniä ruisleipiä (löytö carresta). Juniori totesi että paskin uusi vuosi ikinä kun ei pääse paukuttelemaan mitään.
Lupauksia en tee paitsi sen vakion: rupean käymään salilla säännöllisesti. 6 viikkoa lomaan ja edes jonkinlaiseen kuntoon päästävä sitä ennen.
En toivota hyvää Uutta Vuotta kenellekään vaan:
                                                        SURVIVE A NEW YEAR 2013 :) 

Palaillaan taas...

1 kommentti: