lauantai 7. huhtikuuta 2012

Leivontaa ja laiskottelua


Eilisen kauppareissun saldoa, pussi ruisjauhoja. Ja siitä se idea sitten lähti ja siinä NE nyt lepää, kasa omatekoisia ruispaloja. Eihän ne nyt ihan samalta maistu kuin esim. Vaasan ruispalat mutta silti, nams ja mums, kyllä niillä sai överit vedettyä :D Lämpöiseen lounaan tilalla tuli siis vedettyä muutama uunituore ruispala juustolla ja kinkulla. Ohje jos kiinnostaa niin löytyypi täältä.

Tänään on koittanut paluu arkeen. Kevätloma on ohi ja herätyskello herätteli taas tuttuun tapaan klo 7 ja poikanen piti laittaa kouluun. Yllättävän iisisti nousi ylös vaikka ei taaskaan herännyt omaan kelloonsa joka soitteli varttia aiemmin. Tästä se taas lähtee,seuraavaa lomaa odotellessa joka onkin jo tän kuun lopussa. Kovasti näillä tuntuu lomia olevan mutta toisaalta,täällä koulu jatkuu pitkälle kesäkuun puolelle ja vasta loppukuusta alkaa kesäloma.

Plääninä olisi tänään ollut aamulenkki Ukin kanssa ennen aamupalaa mutta mitä teki koiruus? Lähtiessäni makkarista jäi sinne tyytyväisenä vielä miehen kanssa köllimään, ihme ettei sänkyyn hypännyt mun paikalle niinkuin iltaisin tuppaa tekemään. On muutenkin ollut vähän hupsulla tuulella, koiruus meinaan. Eilen pestiin pojan kanssa autoa ja sisäsiivouksen aikana Uki hyppäsi takapenkille istumaan ja oli niin päällikköä. Siis meijän Uksu, koira jota yleensä saa peffasta tyrkkiä auton kyytiin ja joka äkkiä hyppää autosta pihalle kun perille päästään. Eikä siinä vielä kaikki..kauppakasseja takakontista purkaessa mitä tekee koira? No hyppää takakonttiin tietty :D   On varmaan tuo helle saanut senkin menee sekaisin... Tai sitten haluaa varmistaa että turha lähteä minnee reissuun ilman häntä!

Eilen illalla kävin ekaa kertaa iltauinnilla ja wow,aikas siistin näköinen se allas noin niinku iltaisin. Altaassa olevat valot vaihtoivat väriä sinisestä punaiseen ja vihreään ja ja ja... Kivaa oli räpeltää puoli kilsaa siellä :) Eikä ollut tietoakaan ruuhkasta (oltiin pojan kanssa ainoat uimarit) ja vesikin oli juuri sopivan lämmintä. Uimisen jälkeen kävin taas heittääs ihan hölkkälenkinkin Ukin kanssa ja hyvin kulki sekin osuus. Varmaan jossain vaiheessa kunhan nyt kunto vielä pikkaisen kasvaa niin lisättävä toinenkin kierros taikka kirmattava isompien villojen kautta. Voi kyllä olla että tuleva kesä siirtää ne suunnitelmat syksylle. Illallakin kun on jo 27 astetta vielä lämmintä (välihuom! eilen päivällä takapihalla varjossa +36!!) ja jos iltalämpökin alkaa menee yli 30 asteen niin...hmm... ei ehkä kovin fiksua kirmailla tuolla.

Ylihuomenna olisi siis taas punnitus ja viime viikkoiseen lukemaan ei kyllä päästä. Tällä viikolla ollut KAKSI pizzapäivää, tosin kumpanakaan päivänä ei ole kalorit yli menny. Mutta kunhan nyt ees jotain lähtee että motivaatio säilyisi. Varmaan kohta voisi alkaa miettimään jotain välitavoitepalkintoja :D Uusi mp3 soitin voisi kyllä olla kiva,etenkin sellainen vedenkestävä niin olisi jotain iloa siitä vesijuoksussakin.

Mutta nyt mie oikaisen sohvalle,päikkärit rulaa aina <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti