maanantai 2. huhtikuuta 2012

Hikistä hommoo ja ehkä vähän hullunkin...

Iltalenkki +27 asteen lämmössä hölkäten koko matkan, tuli vähän hiki :D Lieventävä asianhaara tosin ettei matka nyt ole kuin sen reilun kilsan mutta silti,iso saavutus multa jonka hölkkäilyt on viime aikoina vähän jääny kunnon rapistuessa. Lyhtypylväiden välinen matkakin sai puolikuolleeksi. Nyt oikein yllätyin kuinka hyvin sujui vaikka tennarit jalassa on vähän ikävä hölkätä, ei oikein tuo iskunvaimennus toimi :D

Kävinpä tänään myös ostamassa Homecentrestä kolme kappaletta bambukaihtimia jotka olisi tarkoitus viritellä tuohon takapihalle. Suhteellisen lämmin siinä auringon porottaessa ja edes jotain suojaa tarviisi. Ei oikein pelkkä aurinkovarjo aja samaa asiaa.. Löytyi kivat kaihtimet, vihreät vintage-aiheiset jotka ovat hivenen paksummat kuin tavalliset. Toivottavasti asennus sujuu hieman paremmin kuin koristelineen kasaus, hih ;)

Luvassa rumpujenpärinää, seuraa viikon odotettu vaakatulos joka on....
..... miinus 2,5kg Wowwowwow tuulettaa hän :) Oon siis niin ylpeä itsestäni tästä ekan viikon saavutuksesta ja tästä on ilman muuta hyvä jatkaa eteenpäin. Ens viikolla jos pääsisi jo seuraavalle kymmenelle, toivossa on hyvää elää :)

Vielä olisi tälle päivälle muutama kalori "jemmassa", jotain varmaan puraistava päivän päätteeksi ennen kuin Oman taas hiljenee tältä päivältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti