maanantai 15. huhtikuuta 2013

Gossip girl

juoru

  1. tavallisesti johonkin henkilöön liittyvä huhu, joka koskee jotakin intiimiä tai epäedullista seikkaa. esim. Ilkeämielinen juoru. Seurapiirijuorut. Levittää juoruja työtovereistaan



Kunnon juorujen ja huhujen kuuleminen on aina vähän kutkuttavaa. Etenkin sellaisen juorun jonka voi välittömästi levittää vaikka aviopuolisolle tai jollee muulle joka tuntee juoruilun kohteen. Ja varmaan kaikki ovat jossain vaiheessa olleet myös itse juoruilun kohteena joten sen takia en koe sitä mitenkään pahaksi; jos haluu saada on pakko antaa. Ikävää tietysti jos itsestä levitetään perättömiä juoruja,se ei ole kivaa. Toisin kuin tuossa ylhäällä sanotaan, ei musta juorun tarvitse aina olla epäedulllinen seikka.

Mutta asiasta kolmanteen, seuraavaksi kertomani ei ole teille juoru koska ette tunne asianomaisia mutta itselle se toimi sellaisena ja noh, olkoon hyvä muistutus siitä että me emme omista tätä maata, olemme täällä vain vieraina.

Nimittäin, yksi hollantilainen pariskunta on määrätty lähtemään Omanista! Kuulin eilen että perheen äiti on siis tällä hetkellä Hollannissa ja itse ensin oletin että ahaa,sairastapaus perheessä tmv koska vasta olivat siellä lomalla. Mutta hän onkin järjestämässä perheen asioita koska ovat siis määrätty lähtemään ASAP. Tapaukseen liittyy kahakointia julkisella paikalla alkoholinvaikutuksen alaisena Omanin kanssa, autokolaria,oikeudenkäyntiä ym ja tässä siis lopputulos. Täällä ollessa kun saattaa unohtua se tosiasia että meillä ei loppupeleissä ole sananvaltaa asioissa eikä täällä käyttäydytä kuin euroopassa,etenkään reihuta humalassa ravintolassa. Jos ajat kolarinkin, syy on pääsääntöisesti sun vaikka törttöilijä olisi Omani.

Mä olen ilkeä ihminen ja tapauksesta lähinnä vahingoniloinen. Ai miksi? Siksi koska tämä perhe on AINA käyttäytynyt todella tökerösti ei-hollantilaisia kohtaan. En tiedä ollaanko me taas poikkeus tässä mutta vaikka olisivat seisoneet vieressä, niin tervehdystä turha odottaa,mieluummin kääntää vaikka pään pois. Ja kerranhan tämä nainen bannasi yhden lapsen joulujuhlista pois sen takia koska ei ollut hollantinen... 

Paha sai siis palkkansa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti