tiistai 23. huhtikuuta 2013

Mitä sää nyt?!?


"Sataa sataa paita kastuu,kenellä on tästä vastuu?"

Ukkosta,sateita, tulvivia wadeja.. tästä on Soharin sää tehty viime päivinä. Kolmen päivän sisällä on satanut kahtena päivänä mikä on ajankohtaan nähden paljon. Toissa aamuna herättiin ankeaan harmauteen ja koko päivää täplitti pienet sadekuurot, tänään onkin sitten sadellut vähän rankempia kuuroja ukkosen säestämänä.

Mä noin niin kuin periaatteessa tykkään sateesta vaikka en välittänytkään aamulenkillä koiruuden kanssa kastua. Täällä tosin pienikin sadekuuro tiputtaa taivaalta alas sellaisen tomupilven että auto on vallan kurjaa katseltavaa sen jälkeen mutta saapahan sen vedellä puhtaaksi.


Mä olen varmaan ennenkin julkaissut tän kuvan mutta menköön taas. Eli tän loistavan viemäröinnin ansiosta (mikä se on??) kadut muuttuvat pienenkin sateen jäljiltä kahluualtaiksi ja matalalla autolla ajaminen muuttuu haasteellisemmaksi. Sen takia olisi niiiiin kiva saada joku maastoauto plus että olisi vähän turvallisempikin tuolla liikenteessä (vaikka Saab kiihtyykin ihan kivasti ;) )

Mielenkiintoinen ilmiö muutes siivoojan kanssa.. Sen piti tänään tulla klo 10, ei oo näkynyt vielä. Oli vaan miehelle laittanut tekstarin että 'what's your idea today?'  Siis niinku mitä? Ai kun vettä sataa niin hän olettaa ettei tarvii tulla ollenkaan? Hmm.. No,tulihan se sit kuitenkin :)

Mä jatkan sateen katselemista ja nostan jalat pöydälle koska tänään on taas laiska kotirouvapäivä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti