sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

This is your workout, not mine

Tämän päivän suurin uutinen varmasti on se että täällä Omanissakin siirrytään (insha allah) toukokuun ensimmäinen päivä uuteen viikonloppurytmiin eli kuten muuallakin maailmassa, viikonloppu on siitä eteenpäin pe-su :)

Ja siis uutinenhan on vallan positiivinen. Loppupeleissähän sillä ei ole väliä onko se pyhäpäivä nyt perjantaina vaiko sunnuntaina mutta kyllä se omaan mieleen vaikuttaa heräätkö sunnuntaina kellon soittoon ja laitat pojan kouluun vai saatko nukkua sunnuntaisin pitkään. Koska kuitenkin, itselle sunnuntai on aina ollut se pyhäpäivä. Ja mukavampi myös niille jotka haluavat tehdä esim. viikonloppumatkoja muualle maailmaan. Jos tällä vanhalla viikonloppusysteemillä lähdit matkaan kun täällä alkoi viikonloppu niin sehän oli keskellä arkea esim euroopassa. Ja takaisin piti tulla jo kun muualla päästiin vasta viikonlopun viettoon. Toivotaan siiss että homma menee niinkuin Sulttaanin käsikirjassa lukee :D

Tässä vielä linkki Muscat Dailyn sivulle jos joku haluaa käydä lukemassa koko jutun sieltä.

Tarkkasilmäisemmät varmaan huomasivat että olen tuota välisivua rukannut taas uuteen uskoon. Aiemminhan se kulki nimellä 'edistyminen' mutta kun ei tässä nyt mitään hurjaa edistymistä tapahdu sillä saralla niin vaihdoin nimeksi 'painoproggista'. Tarkoitus olisi sinne saada mittatuloksia itsellekin muistiin joka kuukausi, niin kauan kunnes olen tavoitteessani. Eilen uusin salijäsenyyttäni eli nyt mulla on voimassaolevaa kuntoiluaikaa lähes muuttoon asti. Maltalla sitten taas pitää joko hommata se jäsenyys jonnekin salille tai sit me aletaan kiertää Ukin kanssa saarta ympäri minkä jaloista pääsemme! Täällä kun ei niin vaan tehdäkään 10km:n lenkkejä. Tai voi tehdä; kiertää  5 kertaa tuo mokoma hölkkärata ympäri. Ei kiitos, nej tack,no thanks.

Kerroinko jo että nyt mulla on lennot Maltalle? 17-21.5, neljä yötä aivan omineen. Hotellikin on upgradettu merinäköalalliseen huoneeseen ja aamupalakin kuuluu. Nyt vielä vaan meilit tulevalle vuokraisännälle ja koululle että olen tulossa.

Torstaina juhlitaan Juniorin synttäreitä, niistä myöhemmin sitten. Ja huomenna saa taas iltapalaksi ruisleipää ja toivon mukaan myös maksamakkaraa kun miehen kaveri Suomesta tulee lomailee näille seuduille.  Hulinaa taas riittääpi tälle viikolle :)

ps. tolla otsikollahan ei ole mitään tekemistä tän postauksen kanssa. Tänään oli spinningissä uusi vetäjä (mä aloin oleekin jo huolissaan Joyn kestävyyden kanssa, ei viisi tuntia päivässä oo normaalia) ja tää tyyppi sanoi mun vieressä polkeneelle tolleen kun se lusmuili ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti